Internetes pénzkeresés

Nyerj ingyen!

Péntek, 2020-02-21, 4:47 PM                
Üdvözöllek Vendég | RSS
Nyitólap | NeoBux | Regisztráció | Belépés
free web site traffic and promotion free web site traffic and promotion
» BelépésTwitter feliratkozók gyűjtése

» CHAT

» Honlap-menü

» Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


pagerank
linkcsere
Bannercsere
bannmercsere
PageRank Kereső optimalizálás
linkcsere
Ping your blog, website, or RSS feed for FreeLabdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

free counters

NeoBux


Olyan ember talán nincs is aki ide nem regisztrált! És te?


Ha körülnézünk az Interneten, és megpróbáljuk kiválasztani a legsikeresebb PTC oldalt, akkor 99%, hogy a NeoBux -ba ütközünk. Valóban egy nagyon korrekt és nagy múlttal rendelkező cég, amelynek jelenleg több százezer tagja van, és az elmúlt éveket összesítve több millió (!!!) dollárt fizettek ki a felhasználóknak.

A NeoBux rendszere a következőképpen néz ki: regisztráció után minden nap 4 reklámot kattinthatunk le, darabját 1 centért. Néha egy ötödiket is kapunk, ha épp jó időben nézzük az oldalt. A NeoBux komolyan veszi a munkát, ezért addig nem engednek magunk alá szervezni bárkit is, amíg nem vagyunk legalább egy hónapja tagok, és nem klikkeltünk legalább 100-at. Referralokat bérelni viszont már rögtön lehet, ezek kezdeti árai 0.75$-tól 25$-ig terjednek, attól függően, hogy mekkora csomagot választunk (3db-tól 100db-ig). Ha legalább 15 napja tagok vagyunk, van legalább 50 kattintásunk, és legalább kétszer béreltünk referralokat (mindegy, mennyit), lehetőségünk van Golden tagságra váltani - ez 90$-unkba kerül egy évre. Itt kezdődik a móka és a profit. Ugyanis míg a standard tagok minden referral klikkje után 0.005$-t kapnak, a Golden tagoknál ez 0.01$, ami napi százas nagyságrendben már jelentős előrelépés, figyelembe véve, hogy a bérleti díjak nem változnak a tagság upgrade-elésével. Továbbá a Golden tagok nem 4, hanem 9-10 reklámot kapnak minden nap. A Golden tagság után lehetőségünk van további Golden pack-okat vásárolni, amelyekkel még több bérelt referralunk lehet, továbbá változnak a referralok megújításának és cseréjének árai is. Ha összegyűjtöttünk legalább 2$ -t, PayPal-en vagy AlertPay-en keresztül fizetik ki.

Következzen néhány tapasztalati tipp:

1. Ha a NeoBux-ot választod, készülj fel, hogy fizetned kell. Mivel az oldal nagyon népszerű, nem igazán törődnek a legalja standard tagokkal. Napi 4 cent édeskevés, és csak jó esetben kapsz hozzá egy ötödik reklámot, ha éppen elkapod.

2. A Golden tagságnak nem véletlenül van három feltétele. Mire megütöd a feltételeket, bőven lesz tapasztalatod, hogy valóban érdemes-e Goldenre váltanod. A cég sem szeretné, hogy a hirtelen felindulásból befektető felhasználók csalódjanak, és esetleg rossz színben tüntessék fel őket. Ha profitot szeretnél, sajnos muszáj upgrade-elned.

3. A legjobb módszer: mielőbb megfelelni a feltételeknek, majd befizetni a Golden tagságra, és rendelni 100 referralt. Ez összesen 115$-ba kerül, ami nem kevés pénz. Ugyanakkor GoldenGolden referralt oszt be alád a rendszer), márpedig a referraloknak fedezniük kell a saját bérletüket is a profit mellett, különben semmit sem ér az egész. A Golden tagoknak viszont jobb (aktívabb) referralokat adnak bérbe, mint a standard-eknek, így ott kisebb a kockázat. nélkül esélytelen, klikkenként 0.005$ -al sokszor a nullszaldó sem jön ki (kivéve, ha olyan szerencséd van, hogy jópár

4. Óvatosan kell bánni a referralok cserélgetésével. 8 centért cserélhetünk le egy passzív referralt egy aktívra. Standard tagok számára ez azt jelenti, hogy a csere utáni referralnak 16-ot kell klikkelnie, hogy visszahozza a csere árát - és ekkor még sehol sincs a bérleti díj + profit. Ez is amellett szól, hogy a Golden tagság sajnos szükséges az előrejutáshoz, hiszen ott egyrészt több bevételt hoznak a referralok, másrészt aktívabbak is.

5. A Golden pack-ok meglehetősen drágák, és kérdéses, hogy megérik-e az árukat. Viszont a fórumon megfigyelhető, hogy akik megvették őket, nem panaszkodnak. A csomagok ára 290$-tól 890$-ig terjed (ez már több, mint százötvenezer forint!), cserébe pedig egyre jobb (aktívabb) referralokat kapunk rendelésnél, továbbá a klikkjeink értéke is 0.02$-ig emelkedhet. Ha valaki befizet a 890$-os Ultimate tagságra, maximum 4000 bérelt és 800 direct referralja lehet. A 4000 referral bérlése önmagában 1000$-ba kerül... Ez azt jelenti, hogy ha minden hónapban meg akarjuk hosszabbítani a 4000 bérelt referralunkat, akkor az havi egy ezres, plusz a cserék. A 4800 referral ha minden nap lekattint 4 hirdetést, az havi 5760$ bevételt jelent. Ez nagyon jól hangzik, de mint azt az előző postban is hangsúlyoztam, sose bízz a referralokban! Ha egy hónapban minden nap hozzák a napi 1.5-2 klikket, akkor már nagyon jó vagy, de ennél jobb arányokra ne nagyon számítson senki. És persze azt se felejtsük el, hogy minél több referralod van, annál nagyobb lesz azoknak az aránya, akik nem kattintanak. 4000 refnél a csere is igencsak kemény pénzekbe kerülhet.

Summa summarum, a NeoBux egy jól kitalált és korrekt rendszer. Nem ad sem többet, sem kevesebbet, mint amennyit ígér, és a befektetéseket viszonylag jó aránnyal lehet kamatoztatni. Minél feljebb jutsz a ranglétrán, annál biztosabb a pozíciód, hiszen jobban odafigyelnek a magasabb szintekre, nehogy valaki hatalmasat bukjon, mivel abból nem kis botrány lehet. Ha valaki odáig jut, hogy 2000$-t beleinvesztál, az valószínűleg nagyot is profitál is belőle, mivel ez már nem a zsebpénz-kategória. De vigyázat, ezek hatalmas összegek, és semmiképp sem szabad rögtön ilyenekben gondolkodni. Ha belevágsz, kezdd néhány bérléssel, és ha meg vagy elégedve a referralok viselkedésével, akkor jöhet a Golden tagság. Onnantól összeszedhetsz annyit, amennyi szép lassan fedezhet egy további ugrást.

PRO
+ rengeteg tag, mindig vannak aktív referralok
+ alacsony kifizetés már standardként is
+ sok-sok magyar a fórumon, barátságos közösség
+ segítőkész adminok
+ biztosabb helyzet Golden tagság esetén

KONTRA
- drágák a Golden packok
- a referralok viselkedése kiszámíthatatlan
- a Golden tagság feltételeinek ára nem mindig jön vissza

ÖSSZESEN: 7.5/10

Ha szeretnéd kipróbálni, klikk a fenti bannerre. Ha kérdésed van, írd meg a kommentek közé!


make money with your web site


Check out Our status on all monitors


autosurf

Sport - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!


» Naptár
«  Február 2020  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

» Keresés


bet-at-home.com


Copyright MyCorp © 2020