Internetes pénzkeresés

Nyerj ingyen!

Péntek, 2020-02-21, 3:33 PM                
Üdvözöllek Vendég | RSS
Nyitólap | Mítosz vagy valóság? | Regisztráció | Belépés
free web site traffic and promotion free web site traffic and promotion
» BelépésTwitter feliratkozók gyűjtése

» CHAT

» Honlap-menü

» Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


pagerank
linkcsere
Bannercsere
bannmercsere
PageRank Kereső optimalizálás
linkcsere
Ping your blog, website, or RSS feed for FreeLabdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

free counters

Mítosz vagy valóság? Tévhitek a PTC-ről

A Paid-To-Click site-okkal kapcsolatban sok rosszindulatú pletyka, és mégtöbb, túlságosan is kecsegtető történet kering az Interneten, már-már mesébe illő összegeket említve. Ezáltal sokan ódzkodnak ezektől az oldalaktól, mások pedig hamis képet festve ódákat zengenek róluk. Íme néhány a Paid-To-Click weboldalakkal kapcsolatos tévhitek közül:

*POZITÍV TÉVHITEK*

P1. A PTC site-okkal gyorsan, egyszerűen lehet pénzt keresni
Nem igaz! A PTC rendszer valóban működőképes, akár hosszútávon is, de! Semmiképp se dőljünk be a mesének, miszerint a karosszékben ülve, lábunkat lógatva csordogál majd a bevétel. Ezek az oldalak maximum zsebpénzre, egy kis extra bevételre jók. Aki nagy jövedelmet ígér, hazudik, aki pedig nagy jövedelmet remél, csalódni fog.

P2. A PTC site-okon befektetés nélkül kereshetsz pénzt
Nos, amennyiben "pénznek" tekintjük azt a kb. 80 centet, amennyit egy hónap alatt össze lehet kuporgatni, igen. Azonban egy számottevő (mondjuk havi 50-100$) bevételhez elengedhetetlen az, hogy az ember befektessen valamennyit, amiből aztán profitálhat. Nem véletlen, hogy a golden, premium, stb. szintű tagok sokkal többet kapnak a bevételből, mint a mezei "ingyenélő" felhasználók. Magabiztosan állíthatjuk, hogy a magasabb szintű tagság elengedhetetlen a számottevő profit eléréséhez.

P3. Ha rengeteg referralom van, akkor magától dől a lé
A referralok megszerzése valóban szükséges feltétele a profit maximalizálásának, de ez a mondat így badarság. Több okból is. Először is, hiába szervez be az ember maga alá másokat, ha ők aztán nem dolgoznak. Másodszor a cégek sem szeretik a himbilimbi-magatartást: ha nem dolgozol, nem kapsz jutalékot. Általában ezért van mindenhol egy olyan szabály, hogy az X+1. napi jutalékot csak akkor kapod meg, ha az X. napon Te is kattintottál.

P4. Ha többször magam alá regisztrálok, gyorsabban elérem a kifizetési limitet
Először is a csalást igen behatóan ellenőrzik az összes oldalon, de ha mégis sikerül lebukás nélkül, akkor sem biztos, hogy megéri. Jobb helyeken így megduplázhatod a bevételed, de ez azzal jár, hogy minden reklámot többször kell lekattintanod, átülni másik géphez, proxy szervert keresni, proxyt váltogatni... nem éri meg a felhajtást, egyszerűbb megkérni egy barátodat.

 

*NEGATÍV TÉVHITEK*

N1. A PTC site-ok lenyúlják a felhasználó pénzét
Ez nem igaz! Sajnos volt és van is rá példa, de ezekben az esetekben általában a felhasználó a hibás olyan értelemben, hogy bedőlt egy átlátszó trükknek. Ha valahol nagy jövedelmet ígérnek rövid idő alatt, ugyanakkor arra kérnek, hogy fizess be egy összeget, javasolt azonnal elhúzni a csíkot.

N2. Ez az egész referral-rendszer egy piramisjáték
Ez sem igaz. Nem kapsz semmit azért, mert beszervezel magad alá valakit. Akkor sem kapsz semmit, ha az a valaki nem kattint. Akkor sem, ha Te nem kattintasz. Lehet, hogy az elején megy majd a szekér, de az alattad levő felhasználó nagy valószínűséggel rövid idő múltán meg fogja unni az egészet a P1/P2 tévhitek miatt, és kereshetsz újakat. Éppen ezért a felhasználók és referraljaik egymásra vannak utalva. Ha nem törődsz az alattad levőkkel, nem kapsz semmit.

N3. A referralokat csak kihasználják a többiek, hogy több pénzük legyen
Sajnos bennünk magyarokban túlteng az irigység a másik sikere iránt, így ezeken az oldalakon általában a "dehogy regisztrálok én az ő neve alá, méghogy én növeljem a bevételét" elv érvényesül részünkről. Ha azonban előre akarsz jutni, akkor össze kell fognod a többiekkel. Külföldön is bevett technika, hogy a barátok/ismerősök együtt regisztrálnak, egymás alá, és segítenek is egymásnak új referralokat szerezni.

N4. Ahhoz, hogy pénzhez jussak, csomót kell befizetnem, és nem is biztos, hogy visszakapom
Ebben van valami, de nem törvényszerű. Mivel kockázat mindenhol van, éppen ezért nem ajánlott mindenbe rögtön fejest ugrani. Főleg nem olyan ajánlatokba, ahol sokat kell befektetni. Érdemes előre kiszámolgatni, hogy mennyibe kerül neked a befektetés, és reálisan mennyit tudsz belőle profitálni. Így elkerülhető a hűbelebalázs módjára kiszórt pénz, aminek csak egy kis része jön vissza. Ha viszont jól csinálja valaki, nem érheti kellemetlen meglepetés.

N5. Ehhez az egészhez dombornyomott hitelkártya kell
Néhány éve még valóban dombornyomott kártyára volt szükség az átutalásokhoz, de amióta a PayPal nálunk is elérhető sima Visa Electronnal, ezek a korlátozások megszűntek.


make money with your web site


Check out Our status on all monitors


autosurf

Sport - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!


» Naptár
«  Február 2020  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

» Keresés


bet-at-home.com


Copyright MyCorp © 2020