Internetes pénzkeresés

Nyerj ingyen!

Péntek, 2020-02-21, 5:28 PM                
Üdvözöllek Vendég | RSS
Nyitólap | Amire feltétlenül oda kell figyelni | Regisztráció | Belépés
free web site traffic and promotion free web site traffic and promotion
» BelépésTwitter feliratkozók gyűjtése

» CHAT

» Honlap-menü

» Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


pagerank
linkcsere
Bannercsere
bannmercsere
PageRank Kereső optimalizálás
linkcsere
Ping your blog, website, or RSS feed for FreeLabdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

free counters

Amire feltétlenül oda kell figyelni

A Paid-To-Click cégek legnagyobb bevétele - a forgalmazók után - a gyanútlan felhasználókból származik. Nagy általánosságban kijelenthetjük, hogy befektetés nélkül nincs profit, és ez a PTC világában sincs másképp. Ha nem invesztálsz bele valamennyit a vállalkozásba, 90%, hogy előbb-utóbb megunod, és semmit sem kapsz. Ha viszont igen, akkor megvan a lehetősége, hogy rossz döntés miatt elúszik a befektetett pénzösszeg. Általában az ilyen esetekből profitálja a cég a legnagyobbat: a felhasználó befizet egy nagyobb összeget, majd szép lassan észreveszi, hogy rosszul kezelte a befektetést. Ekkor jó esetben lemond az egészről, és rosszkedvében alábbhagy a lelkesedése. Rosszabb esetben pedig újabb, nagyobb befektetéssel próbálja magát egálba hozni, amivel nagy valószínűséggel ugyanígy jár.

Mint már említettem, az első és legfontosabb szabály:

EGYSZERŰ ÉS GYORS PÉNZKERESÉS NINCS!

Aki azt reméli, hogy PTC -ből meggazdagszik, az csalódni fog (kivéve, ha saját PTC céget alapít, ami befut). Ezekből az oldalakból zsebpénz mennyiségű bevételt lehet kinyerni, ha valaki jól gazdálkodik. Az elején le kell szögezni, hogy ehhez elengedhetetlenek az alábbi dolgok:

1. befektetés (magasabb szintű tagság, referralok bérlése)
2. utánpótlás (hirdetni kell az oldalt, hogy embereket szerezz magad alá)
3. felügyelet (figyelni kell az alattad levők munkáját és törődnöd velük)
4. sok-sok türelem

Jó esetben ebbe csak egyszer kell nagyobb mennyiségű munkát fektetni. Ha ezek közül minden megvan, és beindul a dolog, akkor nagyon nagy valószínűséggel pozitív mérleggel lehet zárni minden hónapot, és összejöhet egy kis mellékes jövedelem. De, mint korábban mondtam, ez csak néhánytíz dollár lesz. Általában minél nagyobb a befektetésünk, annál nagyobb profitot termelhetünk nagyobb eséllyel - viszont az esetleges kudarc nagyon sokba kerülhet! A mégnagyobb bevételhez komolyabb befektetések szükségesek, amelyek a százezer forintos nagyságrendet is elérhetik - semmiképp se kezdjünk rögtön ekkora vállalkozásba!!!

Alapszabály: SOHA ne fektess PTC-be olyan pénzt, amelyre nagy szükséged van! Ha van fölös pár ezer forintod, akkor elindulhatsz, és van esély rá, hogy megtöbbszörözd. De ugyanúgy el is lehet bukni az egészet, ha beüt valami gikszer.

***

Következzen néhány további dolog, amire mindenképp figyelni kell:


1. Ha egy site sok pénzt ígér a klikkelésért, nagy valószínűséggel csalás!
Senki sem gondolja komolyan, hogy 1$-t fog kapni minden egyes kattintásért, nemde? Ha ilyen ajánlatokkal találkozol, legjobb, ha rögtön be is zárod az ablakot.

2. Mindig nézzük meg a kifizetés átfutási idejét!
A becsületesen fizető oldalak általában 24-72 óra alatt ellenőrzik a kifizetési kérvényeket, és fizetnek is. Ha egy oldal három hét, vagy akár egy hónap átfutási időt kínál, akkor nagy valószínűséggel csalás van a háttérben - főleg, ha emellett még nagy összegeket is ígérnek. Ti. a PayPal-en a fizetési bizonylat kézhetvételétől számított 30 napig lehet csak bejelentést tenni elveszett összegek miatt - nem véletlen, hogy a csaló site-ok ennél tovább várakoztatják azt, amit el sem küldenek. Te meg csak egy hamis bizonylatot kapsz emailben.

3. Nézd meg, ki üzemelteti az oldalt, és hogy hogyan tudsz kapcsolatba lépni velük!
A jó PTC oldalt becsületes és mindig rendelkezésre álló adminok üzemeltetik. Ha az oldalon nincs legalább egy fórum, vagy support ticket rendszer, amivel felveheted a kapcsolatot az üzemeltetőkkel, vagy nincs egyértelműen feltüntetve az oldal tulajdonosa, nem ajánlott a regisztráció. A csalók rendszerint nem adnak lehetőséget a felhasználónak a panasztételre, így az elúszott pénzt lehetetlenség visszaszerezni.

4. Befektetés előtt MINDIG számoljunk előre!
Ha úgy döntesz, upgrade-eled a tagságodat, vagy referralokat bérelsz, mindenképp számolj utána, reálisan mennyit kereshetsz vele egy hónap alatt. Mivel a referralokat általában egy hónapra lehet bérelni, csak akkor sikeres a befektetés, ha azalatt többet hoznak a konyhára, mint amennyibe kerültek. Vedd figyelembe, ők mennyit tudnak klikkelni egy nap, abból te mennyit kapsz, és a saját klikkjeiddel kiegészítve megéri-e befizetni rá. Továbbá érdemes kivariálni, hogy a magasabb szintű tagság jár-e annyi előnnyel, amiből vissza tudod hozni az árát.

5. Ne bízz vakon a bérelt referralokban!
A bérelt referralok azokból a felhasználókból kerülnek ki, akik senki alá sincsenek regisztrálva. SOHA ne számolj rájuk úgy, mintha Te kattintanál a helyükben. Senki sem garantálja, hogy a bérelt referralok milyen gyakran kattintanak! Csak azt garantálják a cégek, hogy az elmúlt 2-5 napban aktívak voltak. Könnyen lehet, hogy a 20$-ért bérelt 100 referralodból csak 40 fog kattintgatni, és akkor nem biztos, hogy visszakapod a bérleti díjat. Éppen ezért ajánlják fel a cégek, hogy az inaktív referralokat egy alacsony összegért (néhány cent) lecserélheted egy aktívra (értsd: akinek van kattintása pl. az elmúlt 2 napban). A cserélgetést szintén mindig át kell gondolni, hiszen az új referralnak is profitot kell termelnie számodra, ÉS még a csere árát IS fedeznie kell. Ez 100 referral esetén már dollár nagyságrendű összeg!

6. Reklámozz ésszerűen!
A legegyszerűbben úgy tudsz magad alá direct referralokat szerezni, ha hirdeted az oldalt. Minden felhasználónak van egy saját referral linkje, amelyen keresztül mások aláregisztrálhatnak. VIGYÁZZ!! A spammelés NEM kifizetődő! Ha sorra járod a fórumokat, és mindenhova kiírod, hogy "gyertek, regisztráljatok alám!", nagy valószínűséggel mindenki ki fog röhögni. Többek közt a PTC-vel kapcsolatos tévhitek miatt. Kifizetődőbb, ha autosurf site-okon keresztül forgalmat irányítasz rá (erről később), vagy ha más PTC oldalakon reklámozod a referral linkedet (ezt a cégek megengedik egymás közt). Persze ez is pénzbe kerül, ezért itt is számolgatni kell. Eleinte 5-10$ -nál többet semmiképp ne költs saját magad reklámozására!
A másik módszer, hogy azon a PTC oldalon fizetsz be reklámot, ahol regisztrálva vagy. Ilyenkor a linked bekerül az oldal klikkelhető reklámjai közé, így Te is, és az alattad levők is rá fognak kattintani, ami sok referral esetén könnyen visszahozhatja az árat, plusz mindenkinek egy nagyobb profitot (külföldön így is segítenek egymásnak az összeszokott felhasználók).

Azt hiszem, ezek után mindenki tisztában van a szükséges tudásanyaggal, amely elegendő ahhoz, hogy elinduljon a Paid-To-Click világában. A blog fő profilja a különféle PTC oldalak bemutatása lesz, kitérve a tisztességtelen oldalakra is, megelőzendő a csalásokat.


make money with your web site


Check out Our status on all monitors


autosurf

Sport - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!


» Naptár
«  Február 2020  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

» Keresés


bet-at-home.com


Copyright MyCorp © 2020